Traian Băsescu - Antena 3: Președintele s-a autopropus într-o emisiune TV

Președintele României, Traian Băsescu, s-a autoinvitat sâmbătă seara într-o emisiune la Antena 3, în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o la finalul mandatelor de la Cotroceni.

"Ați intrat în mandat cu familia alături, iar acum aveți fratele în arest la domiciliu și alte rude urmărite penal. Cum explicați asta?", l-a întrebat jurnalista de la Antena 3, Sabina Iosub, pe șeful statului.

Traian Băsescu a răspuns că va explica "imediat ce mă invitați la o emisiune unde nu aruncați toate minciunile și îmi dați șansa să mă exprim".

Chestionat de aceeași jurnalistă despre "mormanul de bani" din filmulețul în care apare fratele său, Traian Băsescu a replicat: "Vă pot spune despre mormanul de bani, dar nu o să vă placă".

Președintele i-a mai transmis Sabinei Iosub că întregul scandal în care este implicat Mircea Băsescu reprezintă o "înscenare pusă la cale de Abraham, Bercea și patronii dumneavoastră de televiziune".

Citește aici cele mai importante declarații făcute de Traian Băsescu sâmbătă seara: Bilanț Traian Băsescu: ultima conferință de presă a președintelui României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel