Traficul de pe Valea Prahovei, deviat prin pădure. Radu Tudor: HALUCINANT!

Jurnalistul Radu Tudor a avut o reacţie dură la adresa ministrului Transporturilor, după ce Lucian Bode a anunţat că se ia în calcul reabilitarea unui drum forestier din zona Azuga pentru a oferi rute alternative între Bucureşti şi Valea Prahovei. 

"Absolut halucinant! În loc să vină cu soluţii de PPP rapide, bani de la buget sau fonduri UE pentru autostrăzi demne de un stat UE, ministrul Transporturilor şochează: să o luăm pe drumuri forestiere!! Am citit de 3 ori ca să fiu sigur că e adevărat. Mă declar absolut şocat de viziunea acestui ministru în anul 2020, când românii aşteaptă de 30 de ani 100 de km mari şi laţi de autostradă Comarnic-Braşov. Soluţia lui Bode?! Să o luăm pe drum forestier! Aşa ceva n-am auzit în 30 de ani de presă. Dincolo de faptul că e ilegal să faci din drum forestier drum public, Bode înţelege care e dimensiunea traficului pe DN1?! Cum sa mearga 1000 de maşini pe zi pe drum forestier, prin pădure?! Doamne fereşte!!", a scris Radu Tudor pe blogul său. 

Ce a propus Lucian Bode 

"La Sinaia avem un drum paralel cu drumul naţional identificat de autorităţile locale şi acolo putem să îl reabilităm şi salvăm câţiva kilometri, în zona Azuga am identificat un drum forestier care poate fi folosit ca şi rută alternativă, iar cele două variante ocolitoare, Comarnic şi Buşteni, ele sunt deja prinse în master-plan pe fonduri europene şi ele pot fi realizate înaintea autostrăzii. (...) Acolo se blochează traficul, trebuie să recunoaştem acest lucru, iar construirea celor două variante ocolitoare, Comarnic şi Buşteni, în regim de autostradă, ar rezolva problema aglomeraţiei şi a gâtuirii traficului în zona respectivă', a precizat ministrul Transporturilor, la Radio România Actualităţi.

"Nu contează culoarea politică"

"Nu contează culoarea politică, la naiba ! Contează ce vrei şi ce poţi să faci pentru ţara asta ! Au trecut 30 de ani din viaţa noastră şi jinduim în continuare când vedem câtă civilizaţie e de la graniţa noastră de Vest, încolo. Şi cât troglod a produs politică românească. Indivizi, partide, guverne care au făcut praf sute de miliarde de euro fără să lase o autostradă, un spital, o cale ferată, o flotă de avioane.

Zero, nada, nimic !

Popor mai tolerant şi mai păcălit ca al nostru greu să găseşti!", a mai scris Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel