Congres PSD. Dăncilă, modificare statut. Ștefănescu: Ar fi un lucru odios!

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat la Antena 3 că o eventuală modificare a statutului, aşa cum doreşte Viorica Dăncilă, ar fi o greşeală imensă şi ar îndepărta PSD de electorat. Cu toate astea, Ştefănescu şi-a exprimat speranţa că membrii social-democraţi nu vor vota pentru o astfel de modificare. 

"Dacă se va întâmpla, ar fi un lucru odios. Ar însemna că partidul şi-a pierdut busola şi că PSD nu mai este PSD. Ar fi sfidaţi toţi membrii de la Congres şi atunci lucrurile sunt închise. PSD nu ar mai aparţine românilor, ci unei alte structuri. Am înţeles că propunerea ar veni din partea unor lideri din partid, dar cred că nici Marian Oprişan nu ar avea cutezanţa să propună aşa ceva, mai ales că Viorica Dăncilă a spus de mai multe ori că lupta pentru aceste trei funcţii este liberă şi deschisă şi delegaţii acestui partid vor alege prin vot la urne. Dacă ne abatem de la acest lucru, PSD este un partid închis, ar însemna că un grup decide tot, cine ocupă funcţii, cine candidează la preşedinţie, tot", a declarat Codrin Ştefanescu. 

Surse din interiorul partidului declaraseră pentru Antena 3 că Viorica Dăncilă ar vrea modificarea statutului, astfel încât secretarul general să fie numit de CEx şi nu ales în Congres, lucru care l-ar împiedica pe Codrin Ştefănescu să mai ocupe această funcţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel