Taxa de pod de la Fetești, suspendată în weekend, a anunțat Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a făcut, în ședința de Guvern de joi, un anunț important pentru românii care merg la mare: taxa de pod de la Fetești nu se va mai plăti în weekend.

"CNADNR-ul a reușit să facă tot o catastrofă la bariera de la Fetești. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanță de groaza că ... . Nu știu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine și poate îi anunțați că de vineri până luni nu se plătește acolo la Fetești. Ținem oamenii acolo la Fetești, pentru 13 lei ne batem joc de ei. Faptul că CNADNR-ul este atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem care să poată să treacă oamenii mai repede să plătească, nu e vina oamenilor", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, să rezolve această situație.

"Poate dl ministru Rus, dvs mergeți și mai mult spre Transilvania, nu spre mare, dar poate ne arătați că ce n-au fost în stare să facă ăștia atâția ani poate se poate rezolva. N-am găsit încă un om suficient de inteligent care să spună cum pot să plătesc taxa fără să stau două ore la coadă sau trei ore la coadă. Deocamdată, o rezolvăm românește, adică ridicăm bariera trei zile, dar eu am speranța că dvs, cu spiritul antreprenorial, reușiți să găsiți o soluție, ca să nu ne mai batem joc de oameni", a adăugat Victor Ponta.

Citește și: Ponta: CNADNR ar putea reveni la Ministerul Transporturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel