Suspendare Iohannis. Pleșoianu: Atunci aș face-o. Vorbesc foarte serios

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a vorbit, vineri, 7 decembrie, despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

„Pentru că tot are mari așteptări livrate de domnul Juncker - știți că o să fie un mare eveniment la Sibiu -, eu l-aș suspenda înainte de asta. Vorbesc foarte serios. Eu pe Iohannis l-aș suspenda înainte de summitul de la Sibiu. Eu asta aș face”, a declarat Liviu Pleșoianu, vineri după-amiază, în cadrul emisiunii „Esențial” de la Antena 3.

Declarații Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, vineri, după ce premierul Viorica Dăncilă a sesizat CCR cu privire la blocarea numirii unor miniştri, că răspunsul Curţii Constituţionale nu va rezolva problema, problema fiind, în opinia sa, că România nu are prim-ministru. Totodată, a afirmat că, dacă s-a ajuns în acestă fază, în cazul remanierii va aştepta decizia Curţii, fără a mai face un alt demers.

De asemenea, amintim că preşedintele a început declarația prin a spune că „se aude” că doamna prim-ministru a trimis o solicitare Curţii Constituţionale. „Probabil, Curtea va da un răspuns. Vom vedea ce răspuns, însă, nu va rezolva problema. Curtea Constituţională nu are cum să rezolve problema, fiindcă problema nu este una constituţională, problema este una politică. O să vă spun şi care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice. Prima cauză este că, de facto, România nu are prim-ministru, a doua cauză este totala inabilitate a PSD de a face politică politică de orice fel”, a declarat preşedintele Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel