Suspendare Iohannis. Orban: Dragnea e ''complet deraiat''. A devenit un pericol real

Ludovic Orban
Ludovic Orban

În contextul suspendării președintelui Klaus Iohannis, Ludovic Orban susţine că Liviu Dragnea este "complet deraiat" și că urmăreşte să se sustragă unei decizii a instanţei de judecată.

"Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmăreşte să scufunde întreaga Românie odată cu el. Liviu Dragnea a devenit un pericol real şi iminent pentru democraţia românească, pentru interesele României ca stat membru al UE şi NATO.

Am avertizat, în urmă cu trei săptămâni, asupra obsesiei bolnăvicioase a acestui individ de a proceda la suspendarea preşedintelui României, Klaus Iohannis. Singurul obiectiv al lui Liviu Dragnea este unul strict personal, acela de a se sustrage unei decizii a instanţei de judecată şi riscului de a ajunge în puşcărie. Pentru acest lucru este dispus să întoarcă întreaga Românie pe dos, considerându-se un 'stăpân de cetăţeni' şi nu reprezentantul acestora.

Dovada stă tocmai în faptul că a ajuns să folosească poziţia de preşedinte ale Camerei Deputaţilor pentru a se sustrage rigorilor legii, falsificând mandatul primit în alegeri, întrucât PSD nu a solicitat, şi prin urmare nici nu a primit, girul românilor pentru ceea ce face astăzi", afirmă Orban, într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.

De asemenea, preşedintele PNL le transmite un avertisment parlamentarilor PSD-ALDE.

"Îi avertizez, încă o dată, pe parlamentarii PSD şi ALDE să nu intre în jocul iresponsabil şi lipsit de raţiune al lui Liviu Dragnea. Dacă acum au uitat de cetăţenii pe care îi reprezintă, să aibă în vedere măcar faptul că se vor afla din nou în faţa alegătorilor, pe care nu-i vor mai putea păcăli", conchide Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel