Super vești pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Marea dragoste, case și oportunități uriașe!

Foto Pexels
Foto Pexels

Jupiter, planeta care se ocupă cu oportunitățile, a intrat pe 11 mai în Berbec. Urmează vești foarte bune pentru zodii!

„Jupiter, planeta care se ocupă cu oportunitățile, a intrat astăzi în Berbec, primul semn al zodiacului, unde va sta până pe 28 octombrie. Deci începe un nou ciclu jupiterian. Lui Jupiter în Berbec îi plac încrederea, îndrăzneala, curajul, independența, viteza. Câteodată și alinturile sau furia. Și nu așa simplu, ci într-un mod amplificat. Este precum primul scâncet al unui bebeluș. Pune lumea în mișcare. Dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva nou/bun în viața ta, apoi să știi că va fi doar vina ta. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii. Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Cele mai avantajate vor fi semnele de foc!

Jupiter le va aduce pofta de viață, încrederea că pot face orice și revelații despre faptul că nu îți trebuie multe să reușești. Până la urmă, semnele de foc sunt cele care motivează pe alții, cele care acționează și cele care setează direcții. Bineînțeles, Jupiter le va amplifica și furia. Dar le poate oferi și instrumentele prin care să o implice într-un proiect.

Semnele de aer vor beneficia din plin de oportunitățile tranzitului lui Jupiter prin Berbec. Mai ales atunci când vorbim de zona socială și partenerială. Prietenii, cunoștințele și oamenii apropiați vor fi aproape de acești nativi. Ba mai mult, este clar că semnele de aer trebuie să știe că, dacă vor dori să aibă succes, vor fi nevoite să ceară și să accepte ajutorul. Dacă vor scăpa de această rușine, le va merge de minune!

Citește și: Eclipsă de Lună, mari schimbări din luna mai, patru zodii sunt vizate. Atenție cu banii!

Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi veștile sunt super tari. Vă îndrăgostiți, vă jucați, vă bucurați, vă simțiți norocoși. Toată lumea vi se pare a voastră cu Jupiter în casa a 5-a. O să faceți cuceriri.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

E posibil să vă mutați în casă nouă sau să redecorați. Relațiile cu familia ar trebui îmbunătățite dacă vreți să vă simțiți mai bine. Veți avea noroc la afacerile din zona imobiliarelor. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel