EXCLUSIV  Eclipsă de Lună, mari schimbări din luna mai, patru zodii sunt vizate. Atenție cu banii!

Foto Pexels
Foto Pexels

Pe 16 mai, avem Eclipsa de Lună/Lună Plină în Scorpion. 

Cu Mercur retrograd în Gemeni și Jupiter intrat recent în Berbec, vom dori să facem multe, însă ne vom poticni destul de des. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim, ci că trebuie să perseverăm. Ne apropiem de o conjuncție Soare-Nodul Nord și de o Eclipsă de Lună. 

Pe 16 mai avem Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Careul cu Saturn face din acest eveniment unul destul de frustrant, mai ales pentru cei cu marcaj fix în astrograma personală (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Astrologul Daniela Simulescu recomandă să vă amintiți ce s-a întâmplat începând cu data de 19 noiembrie 2021, „când am avut eclipsa inversată”. „Acum avem de-a face cu un apogeu, cu un moment în care să observăm neputințele noastre, atașamentele toxice, dar și limitele celor din jur”, a subliniat Daniela Simulescu.

Așadar, până pe data de 16 mai, Daniela Simulescu îndeamnă la atenție cu privire la „chestiunile financiare, la relațiile pe care le aveți cu băncile, la salariile voastre, dacă se anunță că se taie, dacă se anunță că se măresc, la cheltuieli, la inflație”. „Să fiți atenți la creditele pe care le aveți, la investiții, la riscurile pe care le faceți din punct de vedere financiar, la gelozie, posesivitate, la o oarecare paranoia”, a avertizat astrologul.

„Luna Plină din Scorpion, cu Eclipsa de Lună de pe 16 mai, în careu cu Saturn, ne determină să nu avem acces la resursele de care avem nevoie, fie că este un salariu, fie că este o moștenire, fie că e o investiție, cineva care vă dă bani pentru o afacere. Ori familia se implică și nu vă ajută deloc, ori societatea. Se schimbă ceva în lume și nu mai poți. Știai că poți să te bazezi pe niște bani și, dintr-o dată, nu mai ai acces la banii respectivi, nu poți să îi folosești, nu poți să îi gestionezi. Acestea sunt temele principale”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Vă recomand să nu acționați imediat, pentru că eclipsele nu au nimic cu voi. De obicei, în perioada dintre eclipse, luăm personal chestiile astea, foarte personal. Egoul nostru se inflamează și se supără și ne victimizăm îngrozitor. Nu este nimic personal”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, emisiune specială la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel