Şumudică a anunţat transferul francezului Guessouma Fofana şi mai aşteaptă un atacant la CFR

Şumudică a anunţat transferul francezului Guessouma Fofana şi mai aşteaptă un atacant la CFR
Şumudică a anunţat transferul francezului Guessouma Fofana şi mai aşteaptă un atacant la CFR

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, marţi seara, că gruparea ardeleană l-a transferat pe un mijlocaşul francez Guessouma Fofana, el precizând că aşteaptă şi un atacant în perioada următoare.

Fofana (28 de ani), care a evoluat în trecut la Amiens, Le Mans şi ultima oară la Guingamp, a ajuns deja la Cluj şi se pregăteşte cu lotul formaţiei campioane.

'A venit un jucător, Fofana, din Franţa, un jucător foarte bun la mijlocul terenului pe care l-am dorit cu conducerea. Şi în acelaşi timp suntem în discuţii cu un atacant. Sperăm să finalizăm aceste discuţii cât mai repede şi atunci cred că suntem dublaţi şi suntem acoperiţi pe toate posturile' , a declarat Şumudică la postul Digisport, la finalul partidei cu Borac Banja Luka, din prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-1.

De asemenea, antrenorul campioanei a spus că se aşteaptă la o partidă dificilă în returul cu Borac Banja Luka şi că este mai puţin interesat de Supercupa României, care se va disputa sâmbătă, cu Universitatea Craiova.

'Va trebui să fim foarte pragmatici, să ne adjudecăm acest trofeu şi să aducem Supercupa în vitrina clubului. Vom da tot ce avem mai bun, dar dacă mă întrebaţi pe mine, eu cred că este mult mai importantă o calificare şi să mergem cât mai mult în Champions League decât să câştigăm Supercupa. Asta nu înseamnă că ne vom da la o parte, cu siguranţă vom schimba nişte jucători pentru că avem nevoie de prospeţime, dar ne vom se vinde scump pielea', a completat Şumudică.

CFR Cluj a învins echipa bosniacă Borac Banja Luka, scor 3-1 (2-1), marţi seara, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Manşa secundă se va disputa în Bosnia, marţi 13 iulie, de la ora 21:00, conform Agerpres.

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Frosinone pentru aducerea atacantului polonez de 1.91 metri, Piotr Parzysze, în vârstă de 27 de ani, scrie ziarul polonez Meczyki. Piotr Parzysze va veni la CFR, sub formă de împrumut, de la formația din Serie B cu care mai are contract până în vara anului 2023.

Sezonul anterior, Piotr Parzyszek, poreclit 'lunetistul', a jucat 28 de partide pentru formația Frosinone pentru care a marcat 5 goluri (Vezi știrea aici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel