Steag roșu pe litoral. Marea face victime

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit înecat, vineri, în staţiunea Jupiter, după ce a intrat în mare deşi scăldatul era interzis, fiind arborat steagul roşu din cauza valurilor mari, iar doi salvamari care au intervenit pentru scoaterea acestuia din apă au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, mai mulţi salvamari au observat că un bărbat care intrase în mare a dispărut la un moment dat în valurile puternice, astfel că aceştia au intrat după el în apă, reuşind să îl aducă la mal. Ulterior, salvamarii au început procedurile de resuscitare, care au fost continuate apoi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În pofida eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Doi dintre salvamarii care au încercat să îl salveze pe bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale, ei având probleme respiratorii, însă şi-au revenit repede şi nu a fost nevoie de transportarea lor la un spital.

Turiştii aflaţi pe litoral nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel