SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID

Simona Halep a câștigat finala de la Madrid după ce a învins-o pe Kristina Mladenovic. Sportiva noastră s-a impus cu scorul de 7-5 6-7(5) 6-2 după aproape trei ore de joc. Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid pentru al doilea an consecutiv. Simona Halep și-a trecut în palmares al 15-lea său titlu, având șase cucerite în 2013, la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia, două în 2014, la Doha și București, trei în 2015, Shenzhen, Dubai și Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, București și Montreal, iar acesta este primul câștigat în 2017.

SETUL 3 SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT

6 - 2 SIMONA HALEP ESTE CAMPIOANĂ LA MADRID!

5 - 2 Game foarte lung câștigat de Simona Halep!

4 - 2 Este o finală de nivel înalt. Fetele joacă de mai bine de două ore și jumătate.

3 - 2 Game alb al franțuzoaicei.

3 - 1 Românca se desprinde în decisiv.

2 - 1 Halep face primul break din decisiv.

1 - 1 Egalitate.

0 - 1 Kristina Mladenovic trece în avantaj.

0 - 0 Setul decisiv a început cu Kristina Mladenovic la serviciu.

SETUL 2  SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT 

6 - 7 (5) URMEZĂ SETUL DECISIV

6 - 6 Sportiva noastră a dat cu racheta de pământ, lovind ușor un copil de mingi, după un punct pierdut. A fost avertizată de arbitra de scaun. Avem tie-break.

6 - 5 Simona Halep își face serviciul.

5 - 5 Setul doi intră în prelungiri. As al franțuzoaicei.

5 - 4 Simona Halep se apropie cu pași repezi spre câștigarea finalei de la Madrid.

4 - 4 Mladenovic egalează din nou.

4 - 3 Românca face punctul.

3 - 3 Bătălia continuă în setul doi.

3 - 2 Simona Halep își face serviciul și preia, din nou, conducerea.

2 - 2 Game alb. Kristina Mladenovic egalează la doi.

2 - 1 Kristina Mladenovic întrerupe ritmul Simonei Halep. Românca și-a pierdut serviciul și se luptă pentru păstrarea titlului de anul trecut.

2 - 0 Sportiva noastră a făcut break. Este al șaselea game la rând câștigat de Simona Halep.

1 - 0 As al româncei! A fost primul din această finală.

0 - 0 A început setul doi cu Simona Halep la serviciu. 

SETUL 1 SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT

7 - 5 Primul set al finalei de la Madrid este câștigat de Simona Halep după o revenire spectaculoasă.

6 - 5 Simona Halep joacă mult mai defensiv decât în debutul meciului. Kristina Mladenovic servește pentru a rămâne în set și un eventual tie-break.

5 - 5 Simona Halep continuă să atace în acest punct. Kristina Mladenovic a rezistat extraordinar în defensivă. Simona Halep joacă foarte bine, se vede o schimbare generală a atitudinii din teren. Românca egalează la 5 și salvează setul. Se aud încurajări din tribune pentru Simona Halep.

4 - 5 Game alb. Simona Halep strânge scorul, dar are nevoie de break. Mladenovic servește pentru câștigarea setului.

3 - 5 Sportiva noastră greșește din nou, iar Kristina Mladenovic profită de orice ocazie și se apropie de câștigarea setului.

3 - 4 Kristina Mladenovic face încă un break. Simona Halep și-a chemat antrenorul. Acesta i-a spus să fie mai echilibrată în joc.

3 - 3 Kristina Mladenovic a făcut 40 - 0 pe serviciul ei și apoi a închis game-ul.

3 - 2 Simona Halep își face serviciul și preia conducerea în primul set. Darren Cahill i-a făcut semn că ar vrea să discute cu ea, dar românca i-a spus să rămână în tribune. 

2 - 2 Deși a făcut cam multe greșeli, Simona Halep a reușit să revină de la 0-40.

1 - 2 Primul game din această finală pentru Simona Halep!

0 - 2 Kristina Mladenovic își face, fără probleme, serviciul.

0 - 1 După un schimb lung de mingi, Kristina Mladenovic a făcut primul game al acestei finale. Nivel foarte bun de tenis pentru începutul partidei. Simona Halep s-a expus puțin și a profitat jucătoarea franceză. A fost un game care a durat nouă minute.

0 - 0 Simona Halep și Kristina Mladenovic și-au făcut apariția pe teren și fac încălzirea. Partida va începe cu românca la serviciu.

UPDATE 20:00: Meciul va începe la 20:05.

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Nu este prima dată când Simona Halep joacă cu Kristina Mladenovic.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Simona Halep a câștigat doar una din cele patru confruntări cu Kristina Mladenovic, în 2015, la Cincinnati, în turul al doilea, cu 7-5, 5-7, 6-4.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Kristina Mladenovic s-a impus în 2014 la Paris, cu 7-6 (1), 6-4, în primul tur, în 2015, la Birmingham, cu 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturi, și anul acesta, la Indian Wells, în turul trei, cu 6-3, 6-3. Niciunul dintre cele patru meciuri nu a avut loc pe zgură.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Simona Halep s-a calificat, vineri, în finala turneului WTA de la Madrid, după ce a învins-o pe letona Anastasija Sevastova, cu 6-2, 6-3, în timp ce Kristina Mladenovic a dispus de rusoaica Svetlana Kuznețova cu 6-4, 7-6 (4).

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Pentru Kristina Mladenovic, acesta va fi a patra finală din 2017. Ea a mai ajuns în ultimul act la St Petersburg, Acapulco și Stuttgart. În Rusia, sportiva a reușit să se impună, dar în Mexic și în Germania, a fost învinsă.

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC LIVE TEXT finală MADRID. Meciul dintre Simona Halep și Kristina Mladenovic va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 20:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel