Simona Halep, după meciul cu Johanna Konta: Mi s-a părut ciudat

Simona Halep a declarat după eliminarea în "sferturile" turneului de la Wimbledon în fața Johannei Konta, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, că la ultimul punct a avut loc o întâmplare ciudată.

"Spectatorii au creat o atmosferă frumoasă. Doar la ultimul punct mi s-a părut ciudat că o doamnă din tribune țipa, dar în rest a fost o atmosferă frumoasă. Am crezut că se va repeta punctul, dar nu s-a întâmplat așa. L-am întrebat pe arbitru și el mi-a spus că punctul nu poate fi rejucat, așa că ce sens avea să mă cert cu el?", a spus Simona.

Despre meci

"A fost un tenis de nivel înalt. Ambele am jucat bine, am fost din nou aproape. Poate în tiebreak-ul setului al doilea puteam să servesc mai tare și mai bine. Și poate în acel game de serviciu pe care l-am pierdut .... Apoi a fost mai greu să cred, pentru că ea are un serviciu bun și nu am avut prea multe ocazii să câștig contra acestei arme. Ea a jucat bine și a meritat victoria, dar sunt multe lucuri pozitive pe care să le iau cu mine", a adăugat aceasta.

"Nu cred că au fost doar patru minute, dar așa face ea mereu. Nu pot schimba eu lucrurile ... De ce m-am ridicat mai repede de pe scaun? Pentru că se pornise aerul condiționat și mă temeam să nu rămân pe acolo înțepenită", a afirmat Halep despre pauza pe care a luat-o Konta între setul al doilea și al treilea. 

Unul dintre țeluri

"Unul dintre țelurile mele este să devin numărul unu. Am pierdut din nou o șansă, dar cred că o să mai am altele, pentru că mai am mulți ani de carieră înainte".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel