Silvia Popeangă, CNMR, solicitare de urgență către Ministerul Transporturilor

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Centrul de Investigații și Analize (CIA) din cadrul CNMR solicită de urgență demararea de către Ministerul Transporturilor a unui control la ROMATSA. 

CIA din CNMR solicită clarificarea condițiilor de pensionare anticipată a doamnei Silvia Popeangă, prezentarea publică a sumelor încasate de aceasta în urma pensionării anticipate, stabilirea legalității și oportunității plăților acestor sume, lămurirea opiniei publice cu privire la reangajarea domniei sale în cadrul Ministerului Transporturilor și dacă legea a fost respectată în acest caz.

CNMR va acționa folosind toate pârghiile legale pentru clarificarea acestei situații și pentru sancționarea celor ce se vor face vinovați.

”Să lămurească urgent această speță”

"La umbra marilor scandaluri cresc personaje necunoscute care în numele lor sau al altora FURĂ banii românilor. CNMR va acționa în ciuda multor amenințări primite în ultima perioadă pentru ca aceste personaje insalubre să fie deconspirate, eliminate din serviciul public și oprirea JAFULUI. Cazul doamnei Popeanga nu este izolat, adevărate mafii locale sau centrale acționând de mulți ani în anonimat pentru sărăcirea și împovărarea poporului român. Ministrul transporturilor să lămurească urgent această speță!", a declarat președindetele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel