Sile Cămătaru, încarcerat în arestul Poliției Capitalei

Sile_Camataru
Sile_Camataru

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru, a fost adus în România în noaptea de luni spre marți, din Germania, de la Dusseldorf și încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei, de unde va fi transferat într-un penitenciar de maximă siguranță.

Vasile Balint, în vârstă de 44 de ani, a fost adus de la Dusseldorf, Germania, de o escortă a Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din IGPR, informează Mediafax.

Interlopul a fostt încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei și urmează să fie transportat într-un penitenciar de maximă siguranţă pentru a-şi ispăşi pedeapsa, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan,.

Tribunalul Bucureşti a emis, în 12 mai, un mandat pe numele lui Vasile Balint de executare a pedepsei închisorii pentru iniţiere sau constituire a unui grup organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni şi îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma prostituţiei, fiind condamnat la 13 ani de închisoare.

În 11 mai, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost judecat alături de fratele lui, Ion Balint, de rude şi de apropiaţi, pentru fapte cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei, astfel că Sile Cămătaru a fost dat în urmărire internaţională, fiind prins în Germania, de poliţiştii locali.

Pe numele lui fusese emis un man.dat european de arestare, fiind introdus în Sistemul de Informaţii Schengen, a precizat Poliţia Română într-un comunicat de presă.

"Ca urmare a colaborării cu autorităţile din Germania, persoana în cauză a fost oprită, la data de 13.05.2012, la câteva ore de la semnalarea în S.I.S., în timpul unui control în trafic, pe o autostradă din Germania, pe ruta Passau - Frakfurt, aceasta aflându-se într-un autoturism, înscris în Germania, împreună cu alte trei persoane", se mai arată în comunicatul Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel