Sergio Aguero (Manchester City), implicat într-un accident rutier. Bolidul său s-a făcut praf

Sergio Aguero, Manchester City, a fost implicat într-un nou accident rutier, în timp ce se ducea la antrenament.

Atacantul argentinian Sergio Aguero, golgheterul all-time clubului de fotbal Manchester City, a scăpat nevătămat dintr-un accident de circulaţie, petrecut în timp ce se îndrepta către centrul de pregătire al echipei sale, informează presa britanică, citată de Agerpres.

Potrivit cotidianului The Sun, bolidul Range Rover, în valoare de 150.000 de lire sterline, condus de Augero a intrat în coliziune cu un alt vehicul, ambele automobile suferind daune, însă nicio persoană nu a fost rănită. Ziarele din Anglia precizează, totodată, că vinovat pentru accident este şoferul celuilalt vehicul, care a intrat în maşina argentinianului.

În urmă cu doi ani, Sergio Aguero a mai fost implicat într-un accident în Olanda, însă atunci era doar pasager într-un taxi care îl transporta la aeroport, după ce asistase la un concert al solistului columbian Maluma. El a suferit atunci unele leziuni care l-au ţinut departe de gazon două săptămâni.

De această dată, argentinianul nu a avut nicio problemă şi este de aşteptat să evolueze în meciul de campionat cu Crystal Palace, programat sâmbătă la Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel