Şerban Nicolae, atac la ”Petrov”: O să iasă şi înregistrările alea

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a lansat un nou atac la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu, de la tribuna Parlamentului. Social democratul i-a acuzat pe membrii opoziţiei că au ignorat rezultatul referendumului de demitere din funcţie a lui Traian Băsescu, pe vremea când acesta era şef al statului, dar a adus aminte şi de dosarele pe care fostul şef al statului le are. 

"Spuneţi tot timpul de cei 6,5 milioane de români care au votat la referendum. Dumneavoastră spuneţi 6,5 milioane de români, eu vă spun 7,2 milioane. Mă refer la cei care au votat pentru demiterea lui Petrov, cei care au răspuns afirmativ pentru demiterea preşedintelui (n.r. Traian Băsescu). Asta nu v-a interesat? Suntem la atâtea zile de la alegeri, şi vorba aia, o să îl avem şi pe Petrov în parlamentul European, Euro Petrov, care acum 15 ani când îl anchetam pentru dosarul Flota, i se bălăngănea căpăţâna şi spunea că a semnat ca primarul. O să iasă şi înregistrările alea, şi mai avem şi altele pentru Petrov", a declarat Şerban Nicolae. 

Liberalii, comparaţi cu actuala guvernare

Senatorul social democrat a adus aminte şi de un episod din 2007, de la primele alegeri europarlamentare, când la guvernare erau liberalii. 

"Haideţi să vă mai dau nişte cifre. În 2007, actualul preşedinte al PNL fusese numit, prin lipsa de inspiraţie a domnului Tăriceanu, ministru al transporturilor.  PNL şi UDMR au avut rezultate dezastruoase la alegerile de atunci. PNL a luat 13 la sută, UDMR puţin peste 5 la sută. A ieşit cumva domnul Orban din guvern? A spus cumva domnul Orban că votul românilor trebuie respectat şi guvernul trebuie să plece? Nicidecum", a mai spus Şerban Nicolae. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel