EXCLUSIV  ”Se face cununia civilă când se ordonă, nu când vrei tu”. Replici tari Tache - Chirieac - Ciuvică după ce Gâdiuță a fost dat afară din USR

FOTO: Freepik @prostooleh
FOTO: Freepik @prostooleh

Excluderea lui Alexandru Gâdiuță din USR pentru că a făcut nunta la ani distanță de la cununia civilă a fost dezbătută la ”Miercurea Neagră”.

Analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au comentat excluderea viceprimarului sectorului 6, Alexandru Gâdiuță, din partidul USR, al cărui fondator este. Motivul excluderii, unul aberant, diferența mare de timp între momentul cununiei civile și a nunții propriu-zise.

Citește și: Viceprimarul Gâdiuţă și fondator al USR, dat afară din partid de biroul condus de Vlad Voiculescu. ”M-au tocat despre nuntă. M-au acuzat că am făcut-o prea târziu faţă de cununia civilă”

”Fiecare se ocupă cu ce poate. Încearcă să sondeze lucruri și nu prin sondaje de opinie neapărat, chiar dacă pare paradoxal, ci prin tot soiul de schemuțe de astea de care, evident, râdem și râdem corect. Că nu ai cum să nu râzi când îl dai afară pe unul de la partid pentru că a făcut nunta la trei ani de la cununia civilă. Și care era infracțiunea? Mâine, poimâine ne trezim dați afară de la serviciu că ne îmbrăcăm în galben”, a spus Diana Tache în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DC News.

”Să știți că intransigența USR mie îmi place foarte mult. Trebuie să facem ordine, adică nu vă cununați civil și faceți nuntă când vreți dvs. Unde s-a pomenit așa ceva? E la ordin, se face cununia civilă când se ordonă, nu când vrei tu”, a spus, ironic, Bogdan Chirieac.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, l-a întrebat pe Bogdan Chirieac dacă la USR este o problemă cu nunta târzie.

”Pe asta ați bălăcărit-o cu căsătoria, pe Lasconi, pe celălalt cu nunta târzie. Aveți o problemă cu nunta în sine?”, întreabă Ciuvică, moment la care Bogdan Chirieac a afirmat că ”noi sprijinim parteneriatul civil și comunitatea LGBTQ+”.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel