Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Apare LUMINIȚA de la capătul tunelului pentru o ZODIE: Amintiți-vă ce v-ați dorit de mult!

foto ilustrativ pixabay/ Apare luminița de la capătul tunelului pentru Gemeni
foto ilustrativ pixabay/ Apare luminița de la capătul tunelului pentru Gemeni

Află ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi, 13 mai, de la Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

"Sextilul de astăzi vine și-ți spune așa: În primul rând că te anunță de intrarea lui Jupiter în casa a zecea și Soarele este în casa a 12-a. Trecem peste faptul că e Mercur în semnul tău, gândești mai mult, asta e bine, ne bucurăm. Dar, cu Soarele în casa a 12-a, profesional, poate că pe undeva ai fost cam superficial, poate că pe undeva ai muncit mai mult pentru proiecte pentru care nu trebuia să muncești atât de mult, că ai vrut să scapi de unele care nu-ți convin.

Încearcă să te cerți și încearcă să vezi lucrurile puțin mai ferite de acum încolo. Ba mai mult, cu Neptun acolo zice așa: Mai trezește-te și tu puțin din așteptările tale legate de jobul pe care-l ai sau încearcă să-ți dai seama că rolul pe care ți-l doreai, funcția pe care ți-o doreai nu are cum să fie ca în capul tău, dar acceptă, încearcă să fii mai flexibil", le spune Daniela Simulescu nativilor și celor cu ascendentul în Gemeni. 

"Jupiter în următoarele luni o să vă aducă o luminiță de la capătul tunelului"

”Jupiter va intra în casa a zecea și pentru cei care acceptă, știți cum e, când nu suntem disperați după un lucru, exact atunci se întâmplă. Cu cât vă liniștiți, vă calmați, vă mai echilibrați, Jupiter în următoarele luni o să vă aducă o luminiță de la capătul tunelului din punct de vedere profesional.

Mulți veți dori să schimbați domeniul în care activați și veți avea o perioadă în care să ziceți: uite, pot să încerc asta, mi-am dorit de mult, de mult caut să încerc asta. Ia vedeți! Ia aduceți-vă aminte ce v-ați dorit de mult", a completat astrologul DC NEWS.

Horoscop 13 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă de prietenii toxici

Jupiter în Pești. Vești bune după restricții, ce arată astrele: Se întâmplă din 14 mai

"La nivel mondial lucrurile se vor schimba. Apare primul moment de vindecare, apare prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, să mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. Îmi doresc mult ca în perioada 14 mai - 28 iulie, numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi.

Cu Jupiter în Pești poate vom avea o trezire națională, pentru a ne vindeca, a ne face bine. Se va schimba modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei. Cel puțin la anul, când Jupiter va sta mai mult în pești, psihologii vor avea foarte mult de muncă, pentru că acum ies la suprafață amintiri, traume, tristeți, chestii neacceptate, ascunse.

Cu Jupiter în Peși avem nevoie de vindecare spirituală, emoțională, trupească și să facem tot ce se poate să fim mai bine. Mi-ar plăcea ca în spitale lucrurile să fie diferite, să apară alte leacuri. Eu cred că există posibilitate, dar și la anul există mai multe posibilități să apară mai multe căi de vindecare. Nu neapărat vaccinuri, dar poate alte medicamente, niște teste care să aline, să vindece, să ajute mulți oameni.

Omenirea va fi mai generoasă cu țări, cu alții!

Cu Jupiter în Pești vom deveni mai ipohondrii, mai depresivi, stăm mai mult în stările noastre. Singurătatea va denenit o chestie presantă, mulți vom descoperi că suntem foarte singuri", a spus astrologul despre Jupiter în Pești. 

Vezi mai mult: 14 mai - 28 iulie, schimbări la nivel mondial

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel