Scenariul exploziv din spatele propunerii lui Guseth la Justiție

Un scenariu incredibil ar sta în spatele propunerii Cristinei Guseth pentru funcția de ministru al Justiției, pornind de la faptul că primele mesaje apărute în mediul online vorbeau despre respingerea acesteia în urma audierii din comisiile de specialitate ale Parlamentului.

În timpul audierii Cristinei Guseth în comisiile de specialitate reunite, postacii s-au activat pe internet și au apărut mesaje care spuneau că aleșii vor să-i ia capul propunerii lui Cioloș pentru portofoliul Justiției.

În rândul propagandei, se știa că Guseth este trimisă la audierea din comisii doar ca să consume muniția parlamentarilor, pentru ca ulterior să fie propuse Laura Ștefan sau Raluca Prună.

Doar că postacii se așteptau ca propunerea Cristinei Guseth pentru ministerul Justiției să fie avizată negativ de comisiile parlamentare. Astfel, s-ar fi eliberat calea pentru Laura Ștefan sau Raluca Prună.

Propaganda era pregătită cu mesaje corespunzătoare respingerii Cristinei Guseth de către parlamentari, care, potrivit postacilor, se temeau că viitorul ministru al Justiției ar fi urmat să-i lase fără imunitate. Astfel, postacii ar fi explicat că eșecul Cristinei Guseth a avut la bază interesele ascunse ale deputaților și senatorilor, iar adevărata miză a scenariului era numirea Laurei Ștefan sau Ralucăi Prună în fruntea Justiției, lucru care într-un final s-a și întâmplat.

Surpriza s-a produs însă când, în ciuda prestației dezastruoase, Cristina Guseth a fost avizată pozitiv de comisiile de specialitate, iar gloanțele propagandei au fost în van.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel