Sarri (Juventus), după meciul cu Lyon: Nu a fost echipa pe care o cunoaştem

Antrenorul Maurizio Sarri a afirmat că 'Juventus nu a fost echipa pe care o cunoaştem', în meciul pierdut la Olympique Lyon cu 0-1, miercuri, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, dar 'din fericire există şi un meci retur'.

'În timpul primei reprize, nu a fost Juventus pe care o cunoaştem. Ne-a lipsit ritmul în atac. La final, ne-am apropiat de poarta lor, dar nu este suficient pentru un meci de Liga Campionilor. Din fericire mai este şi un meci retur', a spus Maurizio Sarri, citat de AFP.

'Dacă balonul va circula în acelaşi ritm, atunci va fi dificil. Nu am lăsat prea multe ocazii adversarului, dar am arătat prea puţin în atac. În acest meci, în Italia, am fi avut două penalty-uri. Dar trebuie să ne adaptăm la arbitrajul european. Pentru retur, va trebui să fim mult mai agresivi şi să avem un ritm mai puternic. Nu trebuie să mai fim la fel de lenţi', a adăugat tehnicianul italian.

Olympique Lyon, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Unicul gol a fost înscris de Lucas Tousart (31). Manşa secundă se va juca pe 17 martie, la Torino, conform Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel