Prefect UDMR la Cluj, ruptură în PNL. Alin Tișe, foc și pară pe Ludovic Orban și Florin Cîțu: Se cred Dumnezei. Ajunge!

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj este foc și pară pe conducerea centrală a Partidului Național Liberal. Acesta a transmis un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban și Florin Cîțu, deranjat fiind de ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Potrivit lui Tișe, aceste decizii se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii.”, a declarat Alin Tișe, citează Ziua de Cluj.

Revolta lui Tișe vine după ce liberalii clujeni au pierdut dreptul de a numi prefectul județului Cluj, decizia aparținând liderilor coaliţiei de guvernare. Noul prefect de Cluj va fi Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

Vezi și: UDMR, prefect la Cluj. Emil Boc, reacție dură: O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel