UDMR, prefect la Cluj. Emil Boc, reacție dură: O să întrebăm ”mai sus”. ”Cum este posibil?”

UDMR, prefect la Cluj. Chirieac: Emil Boc, lider incontestabil, a înțeles pericolul uriaș și a zis mai bine cu UDMR
UDMR, prefect la Cluj. Chirieac: Emil Boc, lider incontestabil, a înțeles pericolul uriaș și a zis mai bine cu UDMR

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a reacționat vehement după ce, în urma negocierilor, UDMR a luat Clujul, unde își pune prefectul. 

Emil Boc a reacționat vehement cu privire la rezultatul negocierilor PNL - USR PLUS - UDMR privind prefecții. Primarul municipiului Cluj-Napoca a afirmat, la Digi24, că organizația PNL Cluj a adus ”cel mai mare număr de voturi” în ”zestrea PNL, dintotdeauna”. ”De asemenea, n-am pierdut nicio alegere la nivelul județului Cluj și a primăriei municipiu reședință de județ. E greu să le explici colegilor de partid că această organizație nu poate să mențină funcția de prefect, în condițiile în care avem un prefect foarte bun care a reușit să mențină sub control pandemia într-un oraș greu. (...) Pe de altă parte, nu sunt absurd și știu că viața de coaliție nu e ușoară. Totuși, criteriile cred eu că n-au fost cele mai potrivite și care să recompenseze performanța politică”. 

Emil Boc a mai spus: ”Și noi, la rândul nostru, trebuie să dăm explicații colegilor de partid care au stat spate în spate cu noi, am câștigat toate alegerile. Suntem și noi întrebați cum este posibil. Și noi o să întrebăm mai sus”. Întrebat pe cine va întreba ”mai sus” și dacă-i va cere explicații lui Ludovic Orban, Emil Boc a răspuns că este corect să discute ”nuanțele” în interiorul partidului. 

DCNews a scris de luni seara că UDMR obține Clujul, la masa negocierilor. 

”Ca și primar, evident, voi colabora cu orice entitate a statului român, pentru că respectarea legii și a legalității nu se negociază cu nimeni, indiferent că e PNL sau UDMR. Din acest punct de vedere lucrurile să fie foarte clare, să nu punem sub semnul întrebării legea și legalitatea” a continuat Emil Boc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel