Rotativa guvernamentală. Dan Motreanu va conduce şi va coordona echipa de tranziţie

Sursa foto: Facebook Dan Motreanu
Sursa foto: Facebook Dan Motreanu

Dan Motreanu va conduce şi va coordona echipa de tranziţie pentru rotativa guvernamentală.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat luni că prim-vicepreşedintele liberalilor Dan Motreanu va conduce şi va coordona echipa de tranziţie pentru rotativa guvernamentală.

"Am luat decizia ca, până la finalul lunii februarie, când vom avea următorul Birou Politic Naţional, sub autoritatea prim-vicepreşedintelui Dan Motreanu, să se constituie un grup la nivelul PNL care să elaboreze o strategie şi un plan de implementare a strategiei, plan care va fi prezentat, dezbătut şi aprobat în viitorul Birou Politic Naţional. Sunt de menţionat aspectele legate de grija pe care trebuie să o avem în continuare pentru a putea asigura o cuprindere a tuturor necesităţilor românilor, fie că vorbim de educaţie, siguranţă şi toată această strategie va veni cu posibile adaptări atât din punct de vedere doctrinar, cât şi din punct de vedere ideologic", a spus Ciucă, potrivit Agerpres.

"A fost un subiect pe care l-am discutat la nivelul conducerii partidului"

Premierul a afirmat că programul de guvernare nu va reprezenta altceva decât o continuare a celui existent, cu "ajustările şi adaptările generate de situaţia concretă". El a arătat că acest grup din PNL va analiza şi activitatea miniştrilor liberali.

"A fost un subiect pe care l-am discutat la nivelul conducerii partidului şi astăzi în Biroul Politic Naţional am discutat că este nevoie de o evaluare a activităţii şi rezultatelor fiecărui ministru în parte, motiv pentru care grupul acesta de lucru care se va constitui pentru asigurarea tranziţiei şi revederii programului de guvernare va face şi analiza activităţii desfăşurate de către miniştrii PNL", a mai spus Ciucă.

Întrebat dacă poate să însemne şi o posibilă reîmprospătare a echipei de miniştri, el a răspuns că "poate să însemne orice".

În luna mai, conform înţelegerii din coaliţie, funcţia de prim-ministru ar urma să fie preluată de liderul PSD, Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel