Urmărește emisiunea live


Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal

Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal. foto: @ChampionsLeague
Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal. foto: @ChampionsLeague

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător cu 100 de victorii în Liga Campionilor.

Vârful celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a devenit, marţi seara, primul jucător cu 100 de victorii în Liga Campionilor la fotbal, după ce Juventus Torino a învins-o pe Valencia cu scorul de 1-0, pe teren propriu. Lusitanul a avut o contribuţie majoră la victoria campioanei Italiei, el centrând la golul marcat de croatul Mario Madzukic.

Ronaldo a făcut astfel un nou pas către al şaselea trofeu al Ligii Campionilor, după unul cucerit cu Manchester United şi alte patru cu Real Madrid. Cristiano Ronaldo a debutat în Champions League cu o înfrângere, suferită de Manchester United la Stuttgart, în octombrie 2003. Prima victorie din cele 100 a fost înregistrată la a doua sa prezenţă în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent, contra echipei Glasgow Rangers.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 121 de goluri marcate. În termen de meciuri, doar portarul spaniol Iker Casillas are mai multe apariţii în Champions League, 171, faţă de portughez, care a ajuns la 157. Şi Juventus a stabilit o performanţă marţi seara, calificându-se în optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru a cincea oară consecutiv, o premieră pentru Bătrâna Doamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel