Rompetrol reînnoiește gama de carburanți - benzină și motorină EfixS

benzina
benzina

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, reînnoiește gama de produse premium prin lansarea benzinei şi motorinei EfixS, începând cu jumătatea lunii noiembrie. Noile produse înlocuiesc

EfixS se adresează șoferilor care doresc să-și crească performanţele automobilului, randamentul şi fiabilitatea motorului.  “Prin EfixS ne adresăm şoferilor care îşi doresc performanţă maximă a motorului şi, în acelaşi timp, funcţionarea optimă a acestuia. Pe lângă caracteristicile inovative ale brandului Efix, produsele EfixS beneficiază de calitatea carburanţilor produşi în rafinăria Petromidia, exclusiv la standard Euro 5, în urma programului de modernizare finalizat recent", a declarat directorul general al Rompetrol Downstream, Titov Buzescu. Carburantul conţine și un amestec de componenţi activi pentru protecţia motorului, asigurând o bună funcţionare a acestuia.

Conform testelor efectuate pe motoare de capacităţi diferite şi comercializate de producători distincţi, grupul Rompetrol susține o serie de calităţi deosebite ale noului carburant, precum: cantitatea potrivită de aditivi asigură o creştere cu 9% a randamentului motorului şi o îmbunătăţire cu 6,5% a nivelului de acceleraţie; datorită detergentului special din compoziţia sa, EfixS elimină depunerile din injectoare cu 13%, chiar de la prima alimentare, iar folosirea continuă a acestui tip de carburant ar duce la curăţarea completă a acestora; componenţii activi ajută la înlăturarea depunerilor de calamină, reziduu provenit din arderea combustibilului într-un motor cu ardere internă, şi menţine curat sistemul format din injectoare, supape şi camera de combustie.

Benzina şi motorina EfixS vor fi comercializate în 160 de benzinării operate de Rompetrol Downstream (staţii proprii şi Partener), inclusiv în staţiile deţinute de Grupul Rompetrol în Moldova şi Bulgaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel