Care este rolul fierului vechi în producția Mechel

mechel-targoviste
mechel-targoviste

Mechel Târgoviște încearcă să-și reia procesul de producție, după o perioadă de trei luni în care combinatul siderurgic nu a avut materie primă. În acest sens, noul proprietar al Mechel a cumpărat fier vechi.

"Intenția de repornire a activității este confirmată de faptul că întreprinderea a început deja achiziționarea de vechi vechi, materie primă principală pentru procesul de producție de la combinatul din Târgoviște. Mechel Târgoviște are contracte semnate cu furnizori de fier vechi, care, începând de vineri 21 februarie 2013, au demarat livrările la combinat. Este pentru prima dată în ultimele trei luni când întreprinderea este alimentată cu materie primă, după o perioadă în care activitatea de producție a uzinei a fost sistată", se arată într-un comunicat transmis de Invest Nikarom, noul proprietar al Mechel Târgovişte.

Invest Nikarom intenționează ca, în perioada imediat următoare, să reia producția pentru a onora comenzile venite din piață.

Grupul rus Mechel a vândut săptămâna trecută, pentru prețul simbolic de 230 de lei, respectiv 52 de euro, cele patru combinatele metalurgice pe care le deținea în România -  Ductil Steel, Mechel Câmpia Turzii, Mechel Târgoviște și Laminorul Brăila. Noul proprietar este firma Invest Nikarom din București, controlată de două persoane cu cetățenie rusă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel