Rod Stewart critică felul în care a arătat Celtic în meciul cu CFR Cluj

Rod Stewart - foto: Facebook
Rod Stewart - foto: Facebook

Rod Stewart nu a înţeles felul în care antrenorul lui Celtic a alcătuit echipa în returul cu CFR CLuj.

Legendarul cântăreţ Sir Rod Stewart, mare fan al lui Celtic, nu a înţeles felul în care antrenorul Neil Lennon a alcătuit echipa în meciul de miercuri cu CFR Cluj (3-4), de la Glasgow, manşa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Într-un interviu pentru talkSPORT, Rod Stewart a declarat că nu înţelege de ce Lennon l-a folosit pe mijlocaşul Callum McGregor ca fundaş stânga. El l-a criticat de asemenea pe Lennon pentru decizia de a-i lăsa pe banca de rezerve pe Christopher Jullien şi Boli Bolingoli, achiziţionaţi în această vară în schimbul a 7, respectiv 3 milioane de lire sterline.

"Noi am luat meciul prea uşor, am crezut că vom câştiga", a spus Stewart, care are 74 de ani.

Bani pierduți

Stewart a fost de acord cu Chris Sutton, fost jucător important al lui Celtic, care a estimat că eşecul din Liga Campionilor se datorează politicii de transferuri a clubului. Cântăreţul a amintit că gruparea din Glasgow a pierdut 30 de milioane de lire sterline ratând în acest sezon calificarea în grupele Ligii campionilor.

"Celtic nu va câştiga niciodată Liga Campionilor. Ştim asta", a spus suporterul primei formaţii britanice ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1967.

"Celtic va câştiga din nou competiţia doar dacă va fi primită din nou în campionatul Angliei, va obţine banii pe care-i poate plăti Sky, îşi va permite acei jucători pe care Arsenal şi Tottenham şi toţi ceilalţi îi poţi cumpăra. Pentru noi e mare lucru să cheltuim 7 milioane de lire sterline - cum să câştigăm vreodată Liga Campionilor plătind 7 milioane pentru un jucător? Nu avem jucători şi nu ni-i putem permite. E o ţară mică şi-mi vine să plâng", a adăugat Stewart.

CFR Cluj a eliminat-o pe Celtic cu scorul general de 5-4 şi va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva Slaviei Praga.

Celtic o va întâlni în play-off-ul Europa League pe Sheriff Tiraspol sau AIK Solna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel