Reţetă de mici. Aşa faci cei mai buni mititei

Loredana Brumă / 24 oct 2019 / 11:46 Salveaza PDF Comentarii
Rețetă mici
Rețetă mici

Mititeii sunt preferaţii românilor. Vă prezentăm cea mai bună reţetă de mici. 

Ingrediente

 

1 kilogram de carne tocată (amestec vită şi porc)

Cimbru

Boia de ardei

O căpăţână de usturoi

O cană cu supă de carne

O lingură de seu de oaie

Sare

Piper

Citeşte şi Pandişpan, reţetă simplă. Ce să faci ca să-ţi iasă pufos

 

Mod de preparare

 

Puneţi într-un bol amestecul de carne tocată, adăugaţi sare, piper, cimbru şi boia. Amestecaţi bine toate ingredientele, apoi adăugaţi usturoiul pisat şi supa de carne. Amestecaţi din nou, după care introduceţi bolul în frigider timp de o oră.

După această perioadă, începem să pregătim grătarul. Îl ungem cu seu de oaie, după care facem mititeii. Mâna trebuie să fie umedă atunci când le daţi forma. Se pun pe grătarul încins. 

Îi putem servi cu garnitura de cartofi prajiţi şi salată, sau doar cu muştar.

Poftă bună!

Citeşte şi Pâine cu cartofi, cea mai uşoară reţetă. Secretul ştiut doar de bunica

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24