Pandişpan, reţetă simplă. Ce să faci ca să-ţi iasă pufos

Loredana Brumă / 24 oct 2019 / 10:47 Salveaza PDF Comentarii

Pandişpanul este uşor de preparat şi foarte gustos. Vă prezentăm o reţetă simplă care îi va încânta pe cei dragi. 

Ingrediente

 

8 ouă

2 căni de zahăr

Coajă de lămâie

2 pliculeţe de zahăr vanilat

2 căni de făină

2 ceşti de apă minerală

Ulei

Citeşte şi Pâine cu cartofi, cea mai uşoară reţetă. Secretul ştiut doar de bunica

 

Mod de preparare

 

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Puneţi gălbenuşurile într-un vas adânc, adăugaţi apa minerală, zahărul şi amestecaţi bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Puneţi făină în ploaie, omogenizaţi şi adăugaţi albuşurile bătute spumă. Se pune un praf de sare, coaja de lămâie şi zahărul vaniliat. Amestecaţi bine cu mixerul. 

Turnaţi aluatul în forme unse cu puţin ulei şi tapetate cu făină. Se introduc în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade. La final, puteţi pudra cu zahăr.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22