EXCLUSIV  Restructurare TAROM, anunțul ministrului Șova

Descriere foto:

Compania Tarom este una dintre preocupările ministrului Transporturilor Lucian Şova, care ne-a declarat în exclusivitate că îşi doreşte o restructurare şi trecerea societăţii pe profit.

"La Tarom trebuie să se producă o restructurare" a declarat într-un interviu pentru DCNews ministrul Şova, precizând că "eu voi da şi pentru a face o restructurare a resursei umane, nu neapărat prin concedieri, dar fără a exclude acest lucru".

Dacă Tarom, o companie foarte mare, nu aduce bani şi trebuie subvenţionată, atunci se pune problema de ce să o mai ţinem "în viaţă"?

"Nu subvenţionată" a precizat ministrul. "A înregistrat pierderi, iar pierderea e gestionată ca la orice SRL. Eu apreciez, şi nu numai eu, că este un asset care poate genera profitabilitate. Acum cheltuie din nişte provizioane făcute acum 7-8 ani de a putut să susţină pierderile făcute în ultimii ani. Poate face profit şi nu numai de dragul brandului", spus Şova.

Ce ar putea semnifica Tarom pentru ţara noastră şi cum poate deveni o companie profitabilă pe baza programului ce se derulează în prezent, ne-a explicat ministrul Lucian Şova în interviul pe care vă invităm să-l urmăriţi aici:

VIDEO

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22