Replica neașteptată primită de Mirel Palada: A fost scurt. Ca la război

Mirel Palada a povestit despre o întâmplare foarte amuzantă care s-a petrecut în fața blocului în care locuiește.

VEZI ȘI: Confruntare Badea-motocicliști. A fost difuzat Video NECENZURAT

A fost o discuție care a durat câteva minute și care a avut loc între Mirel Palada și o vecină de-ale sale. La un moment dat, purtătorul de cuvânt al Guvernului a primit o replică foarte amuzantă.

Întreaga discuție o fost relatată pe contul de Facebook al lui Mirel Palada:

- Bună seara, domnule Palada! Ce mai faceți?

Mă întorceam de la Guvern. Eram cu un costum într-o mînă, cu o paporniță în cealaltă. Nu știam cum să apuc cheile, să deschid ușa la bloc.

Nu-mi dă timp să răspund. Continuă:

- Știți, eu sînt doamna de la etajul 4. Cea la care ați venit acum 10 ani de zile să luați cheile cînd v-ați mutat, ați cumpărat de la ... și ei s-au mutat la țară și ați venit la mine să luați cheile.

Nu-mi amintesc. Acum 10 ani de zile?? Eu nu mai știu ce am făcut acum 10 ore de zile. Cel mai probabil le-a luat soția. Cu mine nu prea a intrat în vorbă decît acum, de vreo cîteva luni. De cînd am început să merg la televizor și mai ales de cînd a început lumea să afle că lucrez la Guvern, am devenit conversabil. Îi sclipesc ochii de plăcere că stă de vorbă cu mine.

- Da, doamnă. Ce vremuri...

Ce să zic? Sînt cu papornițele în mînă. Mă mut de pe un picior pe altul și zîmbesc stingher, dar sigur pe mine. Fii politicos, Palado! Ești persoană publică, Palado! Doamna nu lucrează totuși la B1 TV, Palado! Unde ai pus cheile, Palado?

Doamna continuă. Mînerele de la plasă îmi taie degetele. Unde am pus cheile?

- Da, acum 10 ani. Eu eram mai tînără, aveam doar 70 de ani, iar Dvs erați...

Mă măsoară din cap pînă în picioare, o privire scurtă, kilogramizabilă. Să-mi spună? Să nu-mi spună? Acum, că sînt persoană publică, oare se mai cuvine?

Se hotărăște. Se vede în ochii dînsei că o să-mi zică. Scurt, ca la război. Totul a durat doar o fracțiune de secundă, mult mai puțin decît ați avut voi timp să citiți aceste rînduri.

- ... aveam doar 70 de ani, iar Dvs. erați... mai subțirel.

Mda. Radiază de bucurie că a stat de vorbă cu mine și că totuși domnul Palada nu e o bestie cînd stă de vorbă cu oameni care nu lucrează la B1 TV.

Ne salutăm. Ne luăm la revedere. Dînsa e foarte încîntată că a stat de vorbă cu mine. Eu sînt foarte încîntat că îmi spune lumea că m-am îngrășat.

E clar. Trebuie să mă apuc de scris. Dar mai ales, trebuie să mă apuc de o cură de slăbire...

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy