Reorganizare ANAF şi Prima casă, la propunerea lui Cîțu. Orban: Ca să le închidem gura mincinoşilor din PSD

Guvernul va aproba unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Premierul a acceptat, la propunerea ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, introducerea pe ordinea suplimentară a unui proiect de OUG în acest sens.

'Domnule premier, un proiect de ordonanţă de urgenţă şi o hotărâre de Guvern. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi hotărârea Guvernului pentru modificarea şi completarea Articolului 3 din anexa numărul 1 la hotărârea Guvernului 706/2009 privind aprobarea normei de implementare a programului 'Prima Casă, a prezentat succint ministrul Cîţu.

Referindu-se la programul 'Prima Casă', premierul a spus: 'În fine, ca să le închidem gura mincinoşilor din PSD'.

Ministrul a adăugat: 'E o formalitate, programul funcţiona oricum'. Faţă de cele arătate, şeful Executivului a conchis: 'Sigur că funcţiona oricum, dar oamenii nu ştiu şi atunci când se confruntă cu o minciună neruşinată, în prima fază sigur că se sperie. Deci, practic, adoptăm HG-ul referitor la Prima Casă, să se înţeleagă', conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel