Remaniere Guvern Dăncilă. Chirieac - Pieleanu, analiză explozivă în direct

Remanierea guvernamentală este o temă de discuție intens mediatizată în ultima vreme, subiect abordat de analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Marius Pieleanu în emisiunea Talk News de la Realitatea TV, de marți seara.

Urmează o remaniere. Care va fi componența acestui nou guvern, despre care toată lumea așteaptă să fie mai competent, au încercat să creioneze la Realitatea Tv Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu:

”Care sunt cheile unui guvern competent?” s-a întrebat Pieleanu, care a continuat: ”Ministrul Finanțelor... n-ai îndoială că e competent.”

”Pe Teodorovici îl văd și candidat la președinție” a replicat Chirieac.

”...și premier” a completat Pieleanu. ”Ai ministru al Justiției competent. La Externe nu ai altă soluție decât Meleșcanu”, a continuat sociologul.

”Ține lucrurile sub control” , subliniază Chirieac.

”La Economie nici nu e greu să pui unul mai competent decât Andrușcă, pentru că dacă pui pe 'citizen X' de pe stradă și tot e mai bun decât el. Nu va fi greu acolo, să vedem cu ce propunere se vine”, a spus Pieleanu.

”Lucin Șova la Transporturi. A dat drumul la hârtii. Foarte important. E foarte riguros. A dat drumul la autostrăzi. La Dezvoltare va rămâne Paul Stănescu. Mie îmi place doamna Carmen Dan. Ca ministru. E o doamnă respectabilă” a completat iar Chirieac, ceea ce a stârnit o reacție negativă din partea moderatoarei Denise Rifai. ”Let's agree to disagree” (Să fim de acord să nu fim de acord) i-a recomandat analistul Bogdan Chirieac, în încheierea emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel