Real Madrid - Sergio Ramos îl susţine pe Zinedine Zidane

Fundaşul Sergio Ramos, căpitanul echipei de fotbal Real Madrid, i-a luat apărarea antrenorului său, francezul Zinedine Zidane, care a devenit ţinta criticilor presei şi suporterilor madrileni după eşecul usturător suferit pe terenul lui Paris Saint-Germain (0-3), miercuri în prima etapă a Ligii Campionilor.

"Suntem alături de Zidane, în ciuda rezultatelor anterioare. Să vorbim de alţi antrenori, este o lipsă de respect faţă de noi. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, deoarece ştim că drumul este lung", a declarat internaţionalul spaniol duminică seara, după partida câştigată la limită de Real Madrid în deplasarea de la Sevilla (1-0), în cadrul etapei a 5-a din Primera Division.

Victoria de la Sevilla a fost cea de-a 400-a obţinută de Sergio Ramos în tricoul lui Real Madrid, echipă la care evoluează de 15 sezoane şi alături de care a cucerit până acum 20 de trofee: 4 Cupe ale Europei, 4 Campionate Mondiale ale cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 4 titluri în Primera Division, 2 Cupe şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel