Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, o echipă de Liga a 3-a

Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei. Sursa: Pixabay
Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei. Sursa: Pixabay

Cupa Regelui Spaniei a făcut miercuri seara o victimă cu renume. Real Madrid a părăsit competiția în 16-mile competiției, „scufundată” de Alcoyano, o echipă de Liga a 3-a.

Zidane a trimis în teren o echipă alcătuită în cea mai mare parte din rezerve, desconsiderând ușor echipa adversă. Aceasta s-a dovedit a fi un adversar imbatabil pentru rezervele lui Real.

La capătul unei reprize fade, fără vreo fază notabilă de poartă, Militao a deschis scorul pentru madrileni, din centrarea lui Marcelo, un gol construit și finalizat de linia de fundași.

Golul egalizator a lui Alcoyano, care a dus meciul în prelungiri, a fost opera lui Solbes, în minutul 80.

În reprizele de prelungire, Zidane a aruncat în luptă artileria grea, introducând în joc pe Asensio, Hazard și Kroos, după ce în minutul 67 intrase și Benzema.

Mișcări de trupe ineficiente însă, cei care au marcat fiind tot cei de la Alcoyano, în minutul 115, cu un șut de efect al lui Casanova, care a „cucerit” astfel un loc în optimile de finală ale competiției.

Zidane, în pericol să fie demis?

Cotidianul de casă al madrilenilor, Marca a reacționat extrem de acid, criticând virulent eșecul.

„Real Madrid a trăit o noapte neagră. Alcoyano intră în istoria Madridului așa cum au făcut Alcorcón sau Toledo înainte, plasând echipa albă într-o criză incontestabilă.” scriu spaniolii.

„O înfrângere cu rezonanță pe toată planeta fotbalului, pentru consecințele pe care le poate avea. Impotența și lipsa de reacție din partea echipei lui Zidane pun întregul proiect în discuție”, accentuează jurnalistul sportiv José María Rodríguez, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel