Real Madrid dezminte că portarul Thibaut Courtois suferă de anxietate

Clubul Real Madrid a postat vineri un comunicat de presă în care dezminte că portarul Thibaut Courtois suferă de anxietate, după ce media spaniolă a anunţat că belgianul nu va juca sâmbătă în meciul cu Granada din campionat, relatează EFE.

Courtois a fost schimbat la pauza meciului Real Madrid - FC Bruges (2-2), disputat marţi în Liga Campionilor, de francezul Alphonse Areola, la scorul de 0-2, invocându-se o gastroenterită şi un dezechilibru electrolitic. El nu s-a mai antrenat în ultimele două zile şi nu va evolua în partida cu Granada.

Real Madrid susţine în comunicat că Thibaut Courtois nu are probleme de anxietate: A fost diagnosticat şi tratat de o gastroenterită acută cu deshidratare şi dezechilibru electrolitic, care i-a făcut imposibilă finalizarea meciului de marţea trecută cu FC Bruges. Jucătorul răspunde de o manieră favorabilă la tratament. În niciun moment nu a fost diagnosticat de o presupusă stare de anxietate şi ca atare aceste informaţii sunt false.

Courtois, 27 ani, transferat în vara anului 2018 la Real Madrid de la Chelsea Londra, nu a reuşit încă, prin prestaţiile sale, să câştige respectul fanilor, care au regretat plecarea lui Keylor Navas la PSG.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel