Răzvan Dumitrescu: Liviu Dragnea, la risc. Pagubă uriașă și maximă pentru PSD

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a comentat condamnarea, în primă instanță, a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de condamnare cu executare. 

”După toate momentele din ultima vreme, cu Codurile Penale, Legile Justiției, cei din Piață pierduseră argumentele, promovau idei care nu aveau legătură cu textele din legile justiției. Acum au un argument, dovadă că s-au și adunat și se bucură de condamnare, chiar dacă, atenție, înfierau achitarea lui Tăriceanu, deși a fost achitat de completul care-l condamnă astăzi pe Liviu Dragnea. La ei, argumentele sunt pe persoană fizică. Ne amintim că se bucurau profund că, printr-o decizie a CCR, Liviu Dragnea nu putea să ajungă prim-ministru, dar erau foarte supărați că, tot printr-o decizie a CCR, doamna Kovesi a trebuit să fie revocată. Cei din Piață nu au treabă decât cu ce vor ei să se întâmple” a spus Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 

Risc uriaș

Jurnalistul a afirmat, cu privire la demisia cerută lui Liviu Dragnea, că ”într-un stat normal, da, dar într-un stat în care ai senzația că pe unii îi vânează doar ca să-i scoată din funcție, într-un astfel de stat care a funcționat pe bază de protocoale, nici nu mai știm dacă sunt în vigoare, pentru că, cu dl Tăriceanu discutam la `Subiectiv` dacă a văzut cineva un act de reziliere a acestor protocoale, nu văzuse nimeni. (...) Dacă Dragnea demisionează doar ca să scape PSD de presiunea străzii, vă atrag atenția că oamenii care nu au argumente nu vor vota niciodată PSD. Dacă Dragnea demisionează acum, ar putea să deschidă calea unei lupte interne în partid pentru preluarea puterii și, de regulă, în an preelectoral, partidul care deschide astfel calea și ușa ar putea să se autosubmineze. Pe de altă parte, există riscul ca Dragnea să rămână, să strângă oastea PSD în jurul lui, dar să-i vină sentința de condamnare în an electoral. Dacă e de condamnare, paguba va fi uriașă și maximă pentru PSD”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel