Răzvan Cuc, prima reacţie după programul de guvernare PNL: Toate proiectele, ale PSD-ului

Florin Răvdan / 24 oct 2019 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii

Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, a criticat programul de guvernare al PNL şi a afirmat că toate proiectele de pe zona de Transporturi sunt, de fapt, ale PSD-ului. 

"DRAGI PNL-iști,
=============================
Uitându-mă pe "vastul" vostru Program de Guvernare, la capitolul transporturi (5 PAGINI), văd că toate proiectele la care faceți referire sunt numai ale PSD-ului, aflate în diferite stadii de implementare.

HOPA!!!! Parcurgând cele 5 pagini observ că băieții se pregătesc de privatizări.....să înțeleg că vor urma câteva tunuri?

Constat că și Coridorul IX Ploiești - Siret este pe lista de rezervă.....este HOROR!!! Ce facem domnilor de la PNL, izolăm Moldova și îi luăm șansa unei dezvoltări normale?

Vorbiți de finanțare din fonduri CEF și de valoarea de 1 milion de euro. Ce facem cu contractul căii ferate Brașov-Sighișoara, îl semnăm sau nu-l semnăm? O să vă prindeți urechile în propriile jocuri pe care le-ați făcut.

Programul este unul slab, făcut din birou și nerealist. Nu văd nimic legat de subcontractorii români care muncesc și nu își primesc banii la timp. Vă reamintesc faptul că trăiți în România și că trebuie să slujiți intereselor românilor.

Mai bine terminați cu prostiile și mulțumiți PSD –ului pentru lista de proiecte ce vă sunt lăsate pe domeniul transporturi.

PS: AVEȚI GRIJĂ SĂ NU LE FACEȚI PRAF PE TOATE!!!", a scris Răzvan Cuc pe Facebook. 

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25