Război hibrid în MAI. Vela: Sunt câțiva binevoitori, care pasează tot felul de știri pe site-uri prietene

Sebastian Florea / 03 dec 2019 / 22:23 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul de Interne Marcel Vela a demontat o știre legată de MAI, despre care a spus că este falsă, explicând și cum se ajunge la asemenea situații.

”Inspectoratele de poliție din țară au fost informate că pentru luna noiembrie cantitățile de combustibil sunt insuficiente pentru efectuarea plinurile tehnice” este informația pe care ministrul Marcel Vela a lămurit-o, marți seara, în platoul Realitatea Plus:

”Direcția Logistică care a dat această măsură logistică, în 27 Noiembrie, când unii binevoitori au dat în presă această organizare internă, a comunicat că se poate face plinul tehnic, dar nu era nevoie ca toate mașinile, mai ales cele care nu au misiuni curente, să stea cu rezervoarele pline. A revenit o hârtie de la Direcția Logistică, există carburant, deci nu e nicio problemă, subiectul a fost închis”, a explicat Vela.

Vela acuză un război hibrid!

 

”Este o altă problemă că orice se întâmplă în acest minister, pentru că sunt câțiva binevoitori în MAI care procedeză în felul următor: vine un ministru nou, care vrea să facă treabă și atunci scot tot felul de știri gen BREAKING NEWS (nu mai e motorină, nu mai e benzină etc.), le pasează pe niște site-uri prietene și încearcă să creeze probleme. Să știți că a denigra o instituție, niște lideri neționali face parte dintr-o tehnică prin care aduci un popor să nu mai aibă încredere nici în conducători, nici în instituții. Se numește război hibrid. În interiorul instituției sunt câțiva binevoitori care dau știri false. Le dau o veste proastă: avem și motorină, și benzină, și suntem și cu ochii pe infractori”, a mai spus ministrul Marcel Vela.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29