Pact PNL - PSD pentru anticipate. Rareș Bogdan: Stau cu niște bâte în mână

Rareș Bogdan a explicat, marți, de ce nu există niciun pact PSD-PNL.

Denise Rifai l-a întrebat pe Rareș Bogdan, în emisiunea ”Legile Puterii”, despre unele decizii politice care duc la ideea ”unui mare pact PSD-PNL ca să împartă țara”:

”Mă bucur că deschizi subiectul acesta, că am primit sute de mesaje că declarații voi face la Realitatea; ei, e important ce spun acum: PNL nu poate avea pact cu PSD. Asta e o gogoriță, o manipulare pornită de către gorniștii PSD. Noi nu avem ce să negociem cu acești oameni. Ei stau cu niște bâte în mână și, pur și simplu, orice facem, încearcă să ne blocheze. Tot ceea ce a încercat să facă guvernul acesta, așa, negociat într-o majoritate complicată, ei au încercat să blocheze. Nu vor altceva decât să se întoarcă la resurse. Să aibă acces la resurse, nu pentru a guverna România, ci pentru a avea personal acces”, a explicat Rareș Bogdan.

”Dacă guvernul Orban trece, atunci va da Ordonanță pentru alegeri în două tururi. Dacă dădeam Ordonanța, așa cum ne spun astăzi unii foarte sfătoși, nu asumare, le spun că nu puteam. Noi nu ne-am dorit să cadă Guvernul în Parlament. Niciun partid nu-și dorește să plece de la putere. Noi astăzi guvernăm, dar nu mai avem toate prerogativele normale”, a mai adaugat eurodeputatul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel