Rapidul nu renunță la lupta pentru titlu. Un nou transfer important în Giulești

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Deși se află la o distanță considerabilă de liderul FCSB, Rapidul nu renunță la lupta pentru titlu și continuă să facă investiții pentru a-și întări lotul. 

Conform unui anunț oficial, conducerea clubului din Giulești a confirmat încheierea perioadei de transferuri după aducerea portarului Marian Aioani de la Farul Constanța.

Cu toate acestea, evoluția modestă din ultimele două etape a determinat conducerea echipei să continue să facă achiziții, iar ultimul nume care va îmbrăca tricoul giuleștenilor este mijlocașul defensiv Cătălin Vulturar.

Cătălin Vulturar a fost adus la academia celor de la Lecce în vara anului 2020 de la UTA și a avut un parcurs impresionant, fiind căpitanul echipei Primavera care a cucerit titlul la categoria sub 19 ani în sezonul trecut. În acest sezon, Vulturar a strâns 21 de partide și a marcat două goluri pentru Lecce Primavera.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani este cotat la 400.000 de euro și s-a remarcat și la nivelul naționalei de tineret a României, acumulând cinci selecții și un gol. În acest sezon, el a fost inclus și în antrenamentele primei echipe a clubului din Serie A.

În plus față de Cătălin Vulturar, Rapidul a mai făcut și alte achiziții în această iarnă, printre care se numără Ermal Krasniqi, Florent Hasani, Borisav Burmaz, Damian Djokovic și Marian Aioani.

În etapa următoare a SuperLigii, Rapidul se va duela pe teren propriu cu Oțelul Galați, sâmbătă de la ora 20:00. Ei se află pe locul 3 în clasament, la 11 puncte distanță față de liderul FCSB, dar cu șanse încă vii pentru a lupta pentru titlu.

Clasament SuperLiga

FCSB - 50 puncte

CFR Cluj - 39 puncte

Rapid București - 39 puncte

Farul Constanța - 36 puncte

Universitatea Craiova - 34 puncte

Sepsi Sf. Gheorghe - 33 puncte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel