PSD vine tare din urmă peste guvernul Cioloș. Informații spectaculoase

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a anunţat că PSD va face public un nou bilanţ al guvernării Ponta, care va cuprinde date despre situaţia României din mai 2012 raportată la noiembrie 2015, când Victor Ponta a anunţat că îşi depune mandatul de premier.

'Am făcut două tipuri de bilanţuri în această perioadă: unul pe care l-a prezentat domnul preşedinte Dragnea, legat de ce am promis şi ce am realizat, şi un alt bilanţ, care este mult mai spectaculos şi pe care o să îl dăm publicităţii curând, legat de ce am găsit în mai 2012 şi ce am lăsat în noiembrie 2015. Din punctul meu de vedere, pentru că am lucrat la ambele bilanţuri (...), acest guvern a avut trei mari performanţe: a reparat aproape toate nedreptăţile sociale, a scos România din criză şi a dus-o la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană şi este primul guvern care a stopat marea hoţie', a spus Pană.

[citeste si]

Întrebată dacă Victor Ponta va fi invitat la prezentarea celui de-al doilea bilanţ, Doina Pană a explicat că lipsa acestuia de la prima prezentare nu a avut 'nimic tendenţios'.

'Probabil că ar fi trebuit invitaţie. (...) Personal, nici nu ştiam unde e premierul, ştiam că şi-a luat câteva zile să se relaxeze, nici măcar nu ştiam dacă e în ţară, dacă e în Bucureşti. N-a existat nimic tendenţios. (...) La acest bilanţ a lucrat toată echipa PSD, care a fost prezentă, e rezultatul muncii noastre. Ştiam că atunci va fi prezentat. În tot acest interval de timp, domnul Victor Ponta a lipsit. Noi nu ne-am invitat între noi, noi am invitat presa', a declarat vicepreşedintele PSD.

Doina Pană consideră că este 'pe undeva deprimant' că un guvern performant a trebuit să plece, dar a ţinut să sublinieze că Victor Ponta 'nu a avut nicio presiune din partea nimănui să îşi dea demisia', fiind o decizie unilaterală. Vicepreşedintele PSD a adăugat că ar fi preferat, totuşi, ca demisia fostului premier să fi fost anunţată iniţial într-o şedinţă de Birou Permanent, şi abia apoi făcută publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel