EXCLUSIV  PSD, debarcare Tudose. Bulai: RISC MAJOR pentru Dragnea, ar fi silit să PLECE

DCNews a publicat astăzi informația că PSD ar plănui debarcarea premierului Mihai Tudose, prin respingerea Bugetului în Parlament, fiind trei scenarii posibile. Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre situația riscantă a președintelui PSD în cazul unei asemenea situații. 

Sociologul Alfred  Bulai a afirmat, pentru DCNews, că ”Scenariile sunt posibile, dar au mari riscuri. În primul rând, cel de imagine. PSD, la un moment dat, nu se mai poate victimiza, nu mai poate da vina pe servicii, pe statul paralel, oricât ține lumea cu victima, la un moment dat o părăsește, pe principiul `nu te-ai săturat să-ți tot iei bătaie?!`. Al doilea risc reprezintă numărul mare de persoane implicate, sunt necesare sute de persoane care să participe la vot, pot apărea alte negocieri, alte variante, cum ar fi să nu cadă bugetul, moment în care Liviu Dragnea ar fi silit să plece. Aici sunt două variante: Liviu Dragnea transmite explicit `picați bugetul` și el să nu pice sau spune că el nu-l votează și induce o stare de confuzie, nu vor ști cum să voteze. Apar foarte multe situații complicate. Strategia este costisitoare ca imagine și ca riscuri.” 

Cu toate acestea, sociologul subliniază că aceasta ar fi ”o metodă mai elegantă de a scăpa de propriul premier incomod decât în cazul Grindeanu, cu toate acestea confuzia și riscul rămân”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel