Protest WWF şi Agent Green în faţa Ministerului Mediului şi Pădurilor

07110851521725656
07110851521725656

WWF, Agent Green şi organizaţiile partenere protestează, luni, în faţa Ministerului Mediului şi Pădurilor, din cauză că Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului ignoră frauda confirmată şi rezultatele contra-studiului de biodiversitate realizat la DN66A şi invocă siguranţa naţională pentru a începe lucrările.

„În urmă cu câteva luni, Agent Green, WWF şi organizaţiile partenere dezvăluiau faptul că, în cazul DN66A, nu a existat un studiu de impact, realizat pe o durată de 2-3 sau chiar mai mulţi ani, aşa cum impun standardele. ANPM ignoră aceste nereguli şi intenţionează să elibereze acordul de mediu, care va permite începerea lucrărilor la DN66A şi, odată cu acest lucru, distrugerea ultimului peisaj forestier intact din zona de climă temperată a Europei“, se arată într-un comunicat al organizaţiilor de mediu, citat de Agerpres.

La protest iau parte WWF, Agent Green, Milvus, Societatea Carpatină Ardeleană, Societatea Română de Herpetologie şi Asociaţia pentru Protecţia Liliecilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel