EXCLUSIV  Problema exproprierilor. Şova: "Aşa am mutat doi stâlpi pe A3"

Autostrada
Autostrada

Lucian Șova, ministrul Transporturilor, a vorbit la DCNews despre exproprierile pentru autostrăzi. 

De fapt, a precizat ministrul, problema era şi la funcţionarii din minister, ceea ce făcea ca timpul pentru o hotărâre de Guvern privind o expropriere să fie foarte mare:

"Dacă un funcţionar uită într-un sertar vreo 30 de zile sau până mai e întrebat o dată de o hârtie care trebuie dată ăluia care face exproprierile şi nu răspunde în 30 de zile şi mai stă aceste zile să primesc un alt răspuns, se fac luni şi constructorul pune revendicarea. Ei, am inventariat problemele, am numit responsabil de problemă şi i-am pus să livreze ce era de livrat pe parte administrativă de la companie, şi am scurtat timpul de la luni de zile la săptămâni, în principiu nu mai mult de două. Vă dau exemplu pe capătul de la A3, doi stâlpi de energie care trebuiau mutaţi de vreo doi ani de zile pentru care nu erau făcute exproprierile şi trebuia o hotărâre de guvern. Am făcut hotărârea într-o săptămână şi pot muta stâlpii." ne-a spus ministrul Transporturilor Lucian Şova.

Alte probleme cu care se confruntă ministrul în procedurile care trebuie aplicate puteţi urmări în interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel