Primul spital privat de ortopedie și traumatologie, în București

medlife
medlife

Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, de MedLife. Valoarea investiției pentru noua unitate medicală privată de acest tip a fost de 8,5 milioane euro.

Primul spital din România dedicat afecţiunilor sistemului osteoarticular va asigura o gamă largă de intervenţii chirugicale în ambulatoriu şi în spital, tot spectrul intervenţiilor artroscopice, cură chirurgicală a fracturilor, intervenţii la nivelul antepiciorului, artoplastii totale de şold şi genunchi, sindrom de canal capian, osteotomii de corecţie, vertebroplastii şi alte intervenţii la nivelul coloanei vertebrale, a declarat Mihail Marcu, preşedintele MedLife, pentru Agerpres.

Mihail Marcu a precizat că unitatea medicală oferă locuri de muncă pentru 80 de angajaţi, în special medici şi asistenţi.

Spitalul dispune de ambulatoriu de specialitate, departament de imagistică şi radiologie medicală, bloc operator cu trei săli de operaţii, secţia de ATI cu două compartimente, septic şi aseptic. De asemenea, există și o unitate de primiri urgenţe, care va asigura funcţionarea spitalului 24 de ore din 24, precum și departament de kinetoterapie şi recuperare medicală, laborator pentru analize de urgenţă.

Noul spital deține rezerve de câte una şi două paturi, capacitatea totală a spitalului fiind de 45 de paturi.

Serviciul medical de specialitate  are în dotare echipamente de ultimă generaţie, computer tomograf, cardiologie convenţională digitală care permite realizarea radiografiilor în format special, materiale specifice afecţiunilor ortopedice care permit realizarea unui tratament complet adaptat fiecărui caz specific.

MedLife are în portofoliu şase spitale care acoperă cea mai largă gamă de intervenţii chirurgicale din medicina privată din România de la cele de chirurgie generală şi ginecologică la chirurgie oftalmologică, urologică, plastică, ORL, pediatrică şi mai nou ortopedică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel