Preşedintele FIFA a lansat, alături de Kaka, Eto'o şi Mourinho, un program educativ în Liban

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a inaugurat, duminică, în Liban un proiect pilot al programului "Fotbal pentru Şcoli", însoţit de foşti jucători precum Kaka, Samuel Eto'o, Marcel Desailly, Laura Georges, Tim Cahill şi antrenorul Jose Mourinho, informează agenţia spaniolă EFE.

Delegaţia, din care a făcut parte şi fostul mijlocaş francez Youri Djorkaeff, în calitatea sa de preşedinte al Fundaţiei FIFA, a vizitat diverse şcoli din Liban, precum şi din capitala Beirut, pentru a realiza sesiuni interactive cu un număr de 300 de şcolari cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.

Conform FIFA, programul "Fotbal pentru Şcoli" îşi propune să formeze tinerii să facă faţă reţelelor de socializare, incluzând situaţiile de acuzaţii de intimidare ("bullying") şi să-i educe pentru un stil de viaţă sănătos.

"Fotbalul şi educaţia joacă un rol vital pentru formarea tinerilor şi stimularea talentului în societatea actuală. Lansarea celui de-al doilea proiect al programului din Liban este un pas important al iniţiativei cu care sperăm să combinăm fotbalul şi educaţia", a afirmat Infantino într-un comunicat publicat de FIFA.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel