Prăjitură de post. Reţeta care trebuie încercată

Loredana Brumă / 19 noi 2019 / 09:08 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă de prăjitură de post. Este foarte uşor de preparat şi este delicioasă. Toată lumea trebuie să o încerce. 

Ingrediente

 

2 kilograme de mere

1 cană de făină

1 cană de zahăr

1 cană de griş

Un pliculeţ de praf de copt

Vahăr vanilat

Esenţă de rom

100 de grame de miez de nucă

Scorţişoară

Citeşte şi Chiftele cu ciuperci, reţeta de post care îţi lasă gura apă

 

Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să daţi merele prin răzătoare. Amestecaţi merele cu scorţişoara, nuca, zahărul vanilat şi esenţa de rom.

Într-un alt bol, se pune făina, grişul, praful de copt şi se amestecă. 

Se pune hârtie de copt într-o tavă şi se adaugă jumătate din compoziţia cu făină şi jumătate din compoziţia cu mere, apoi cealată jumătate de compoziţie cu făină, iar la final se adaugă merele rămase. Se introduce tava la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade. 

Citeşte şi Ardei umpluţi de post. Aceasta este cea mai bună reţetă

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23