Chiftele cu ciuperci, reţeta de post care îţi lasă gura apă

Ana Vasilescu / 18 noi 2019 / 09:34 Salveaza PDF Comentarii

Chiftelele cu ciuperci sunt o idee excelentă pentru cei care ţin post. Sunt delicioase şi se fac foarte uşor. Vă prezentăm o reţetă pe care o veţi îndrăgi imediat. 

Ingrediente

 

300 de grame de ciuperci

2-3 căţei de usturoi

2 roşii

2 cartofi fierţi

O legătură de mărat

Sare

Piper

Făină

O cană cu ulei

Citeşte şi Ardei umpluţi de post. Aceasta este cea mai bună reţetă

 

Mod de preparare

 

Se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt. Amestecaţi ciupercile cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt ş cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. Opţional puteţi adăuga o lingură de făină în compoziţie. 

Din amestecul preparat se formează biluţe, se dau prin puţină făină şi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Le prăjim, apoi le scoatem pe o farfurie cu un şerveţel. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26