Ponta luptă pentru Finanțe. Pe cine vrea ministru și ce spune Palada

Guvern
Guvern

Premierul Victor Ponta se luptă pentru Ministerul de Finanțe. Structura noului Guvern, Ponta III, va fi prezentată, luni, la ora 16:30. 

Premierul Victor Ponta îl vrea la Finanțe pe Florin Georgescu, potrivit România Tv. El a mai fost ministru de Finanțe și vicepremier în Guvernul Ponta I.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că "nu pot să vă confirm cele prezentate și rugămintea mea este să avem înțelepciunea să așteptăm comunicatul oficial. În momentul de față, încă mai sunt în discuții. Florin Georgescu este o persoană foarte apreciată, a mai fost ministru de Finanțe și a avut o prestație foarte bună și în cazul în care i se va face propunerea și va fi de acord, va fi binevenit în cadrul Guvernul și va avea o contribuție pozitivă".

Mirel Palada a declarat că noul Guvern se confruntă deja cu o problemă: "Președintele arată că vrea să pună piedică acestui Guvern, deși Constituția îi spune negru pe alb că are un rol simbolic". El a mai declarat că "UDMR a dat dovadă de pricepere de negociere și de înțelepciune. Se va ajunge la un compromis".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel